W ramach projektu edukacyjnego „Kreatywnie na co dzień – rozwijamy umiejętności techniczne” uczniowie klasy VI wzięli udział w zajęciach kulinarnych, których głównym celem było kształcenie praktycznych umiejętności niezbędnych w dorosłym życiu.

Podczas zajęć wykorzystano sprzęt zakupiony w ramach programu „Laboratoria przyszłości”. Uczniowie przygotowali 2 rodzaje pizzy, makaron Carbonara oraz gofry. Wszyscy pracowali z wielkim zaangażowaniem, a kulinarne dzieła były naprawdę bardzo smaczne.

338666870_185506144246655_6982709460538691853_n.jpg14.jpg2.jpg17.jpg1.1.jpg5.jpg338427011_234062869126404_7352516652405595619_n.jpg2.2.jpg1.jpg13.jpg338910302_613518540621282_3881349169146019392_n.jpg338744285_738682464332013_8382470211125789434_n.jpg10.jpg338860167_517273497279211_8948468132359047716_n.jpg11.jpg